Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rýmovačka

Rýmovačka

Nepsat dlouze nebo z nouze,
také krátce pouze, stroze,
zahleděn jsa i k obloze,
v klamné touze namnoze.

Napsat zručně, smysl stručně,
z duše tiše, avšak zvučně,
něčím svým snad, ne poučně,
nebo také výlučně.

Jestli tak těch rýmů mnoho,
v zaznění tu, jak pro koho,
třeba s nimi nebýt dlouho,
pro mne jen na chvíli pouhou.
Publikoval(a): Litarts, 17.5.2023
Přečteno (66x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti