ŠIKULKA a RUŠENÉ SPANÍ
ŠIKULKA a RUŠENÉ SPANÍ
Anotace: Verš (15.,16.) Každý den, jen jeden, (krátké dva), vždy nový, co napoví?
ŠIKULKA
I když vypadal jako muž
a měl se celkem k světu
v práci, zejména doma už
představoval demoliční četu
RUŠENÉ SPANÍ
Jakási ctná paní
neznám ji ani
ruší mé spaní
Zlobím se na ni
jako při placení
vysokých daní
Publikoval(a):
Rudilein, 21.4.2011