Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z jiné říše

Z jiné říše

Chci se
pro tebe
nadnášet
cestami bludiček

Vnímat
naši lásku
a zelený mech

Zmatu tvůj tep
a tančím na květech
a utkvím ti v mysli
jako zář měsíční

Sleduj můj
tanec duše
je pro tebe
z jiné říše
je z mé duše
Publikoval(a): kopretina7777, 14.5.2023
Přečteno (136x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti