Duhové mosty k naději
Duhové mosty k naději
Za perlami
slz
to když prší
v duši
skrývá se naděje
Slzy prší
rozmáčí duši
a duha čirá
za slunce
mosty propojí
k naději
Duha pestrá
propojí mosty
k radosti z bolesti
Mosty chtít a bojovat
na jevišti duše se
radovat
a radost dát...
Publikoval(a):
kopretina7777, 13.5.2023