Rozervaná aneb když chybí empatie
Rozervaná aneb když chybí empatie
Jako by si mi vyrvala
střeva - zaživa
upálila
zabila optimismus
schopnost být a žít
Zabila si
můj cit a klid
schopnost žít
Vím že jsi nechtěla
ale vždyť si nemusela
ublížit
duši vraždit
Tvá slova
mě rdousí jako had
a já se ptám
proč
Unikám
k tomu kdo soucítí
a chce mou duši znát
a jsem ráda že je kam...
A pak změníš se...
Vše je jak
má být
ve volnosti je můj
cit
a já zapomenu
na rozpad duše
a psychickou smrt
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.5.2023