Lyrická kamikaze
Lyrická kamikaze
S tlupou démonů jenž okupují lidskou auru
na billboardech lživě stojí „Svět je pouze váš“
k čemu to když doteď míč klidně ležel v autu
jak jenom spřízněnou duši člověk najít má?
Nedaleko probíhá krveprolití americká válka
složení zbraní ale jaksi není na pořadu dne
časem každý stejně okusí jak chutná karma
co tak si pro změnu přebít ostrou municí poezie?
Kde jsou všichni ti co odešli předčasně
slyším jejich bolestný nářek zatímco sním
politická mašinerie obchází zákony beztrestně
útěchu nalézáme už jen ve vychlazené Hennessy
rád bych reprezentoval svou rodnou zem
striktně však odmítám být další slepou ovcí
dlouho je mi cizí místo kde jsem byl narozen
vzkažte těm u koryt že to nejsou žádní bozi
zanechme chmuru či melancholie
byť nás týrá uskupení zbabělých zrádců
chci si zasadit své vlastní bílé magnólie
budu na to mít však ještě dostatek času?
Vážený pane prezidente kde je onen ráj
mrzí mě že jste další loutkou globalistů
není zas tak těžké do očí druhým lhát
zelený baret novým miláčkem davu
co řeknou naše děti až budou dospělé
do jakých časů je to matky vyvrhly z lůna
když vezmete lidem poslední zbytek naděje
sami od sebe pak záhy začnou konat
mám pocit že brzy budu na černé listině
možná systém vydá zatykač na některé z nás
zvolme vhodný postup důležitá je strategie
ať zkažená srdce mocných okusí bezmoc a strach
tradiční hodnoty vystřídala woke propaganda
běžím skrz koridor smutných úsměvů zhrzených žen
tento text posílám těm jenž sotva tuší kde je pravda
každý co pozbyl svou kuráž nechť je věčně zatracen
chvilku zastavme ať déšť smyje náš prvotní hřích
poslední slova poskládám z hořkosladkých veršů
evropská civilizace kráčí nevědomky rovnou na pranýř
snad dokončím koncepty co chci zanechat než zemřu
listy sakur padají k zemi jako hejno uhynulých vran
pomocí veršů jen zkouším jestli je možné býti spasen
přestože vím že budu za své texty možná perzekuován
mé psaní se tak občas zdá být… jako lyrická kamikaze
Publikoval(a):
Makaveli, 9.5.2023