Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tulipány

Tulipány

Dnes mě překvapily
tulipány
rostou
kvetou
odchází

Mé slzy opět
uschnou
na slunci
a já pohladím
tulipán střapatý
to krásno
nestálý

Těším se až po noci
pohladím
to kvítí
to žití
záhadný

Až pochopím
uchopím
žití nestálý

Vše kvete a odchází
jako chvíle
překrásný

Uchopit
si denně chvíle
kdy krásno
nacházím
Publikoval(a): kopretina7777, 9.5.2023
Přečteno (21x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti