Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KLEC

KLEC

Mnohem lépe bývá přeci
Na svobodě nežli v kleci
Kde jsou mříže kolem tebe
Které brání vidět nebe

Jak je tomu u zvířat
Takový je režim řád
Přikyvovat nebo ne
Sám zvaž co je rozumné

Doba je i bude těžká
Z klece vyndáš jenom ježka
O lidech se nemluví
To už přece každý ví

Díky panu Foglarovi
Vše popsáno jeho slovy

Když natočíme nejdelší
osten ježka tak...
Publikoval(a): valachia, 8.5.2023
Přečteno (15x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti