Zranila sem naši pohodu
Zranila sem naši pohodu
Anotace: Když mám špatnou náladu,a všeho je moc.Moc bolesti, starostí....
Dnes
jsem nebyla
tvá víla
Dnes
jsem se do tmy
propadla
a křídla ztratila
V očích mám
zvláštní bolest a tmu
a za chvíli
se opět naleznu
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.5.2023