Ta tenze
Ta tenze
Ta síla, co ti táhne stehno k mému
a zároveň ho přes milimetr nepustí.
Ta tenze a napětí ve svalech,
pohledy stýkaj se v nejtajnějších snech,
co odkryli jsme svou čistou upřímností
tak, jak milá promlouvá k milému.
Publikoval(a):
Anxxx, 5.5.2023