PRÁČATA
PRÁČATA
Na bitevním poli
Chřestí chladné zbraně
Kdekoho to bolí
Ikdyž není zraněn
Vidět děti s praky
Bojující taky
Aniž by jen chtěly
Proti nepříteli
Na vlastním území
Pro čest a vlast
Umírat hromadně
Sklapne-li past
Vojáky bezbranné
Mladé a bezradné
Publikoval(a):
valachia, 2.5.2023