Pampeliškové slunce
Pampeliškové slunce
K pampelišce od manžela
se vynu
žlutavé slunce v dlaních
radostí v něm splynu
1. máje
polibky pod stromem
nakvetlým jen lístky
lupení
ale to nevadí
byla dlouho zima
a mě hřeje slunce
pampeliškové v dlani
Miminko v bříšku
9 měsíc dnes
přesně 1.máje
hezky zraje,
plod lásky
Petra a mé
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.5.2023