Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proudy IV.

Proudy IV.

Když zlaté sluneční kužely
zahřejí zubaté soukolí
ledovou zemí se probolí
jaro bílých květů

Je po dešti zrána
tráva urousaná
zulíbá nohy bosé
roztančené v rose

Na mostech času
vnímám tu krásu
a jako vážky nad hladinou
ty chvíle ve mně tiše plynou
Publikoval(a): koiška, 27.4.2023
Přečteno (38x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Klarineb, valachia, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti