Zbyly vzpomínky v dáli (část 1)
Zbyly vzpomínky v dáli (část 1)
Byly jsme
růže přátelství
květy poselství
Však
zářit přestaly nám hvězdy
uschly jsme
uschly
a tím i náš vesmír
Odpovíš jen
mlčením
na mé volání
proč
Mé volání
mé nitra bodání
co stalo se
po letech
přátelství
jaké máš tajemství
Má kamarádko
přestalo nám zářit
jitro a den
Přestaly jsme
souznít
co stalo se
nevím....
Zbyly jen vzpomínky
na mostě v dáli
k naší duši
Bodá a palí
přátelství
co zůstalo v dáli
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.4.2023