Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Staré časy

Staré časy

Prohlížím si momentku tehdá před léty
a divím se kam to míří náš dnešní svět
dlouho už postrádám tradiční hodnoty
rosu v trávě kterou vystřídal chemtrails

jako chlapec tancující v mlze i dešti
co by se rád taky jednou dostal ke slovu
občas prostě nestačí pevně zatnout pěsti
v mládí byl ze mě ulejvák který kašlal na školu

místo toho vychutnával přítomný okamžik
to jak jsem s radostí křižoval okolní ulice
jestli založím rodinu to jest velký otazník
snílek jenž si přeje oddálit stáří co nejvíce

tak snad bude ještě možné lámat limity
řekněte proč dobří umírají s ústy dokořán
každý tvoříme součást jedné obří komunity
ať se má na pozoru ten kdo se příliš ptá

inu jak dál postupovat když je éter plný lží?
Zůstat sám sebou a zachovat chladnou hlavu
bohužel ani to mnohdy dostatečně nestačí
k tomu aby člověk odhalil skutečnou pravdu

astrálně odlétám do období jako adolescent
bez všech těch lhářů jejich trapné propagandy
pokud mám prozradit co bych od srdce chtěl
tak je to prožít znovu a teď… staré dobré časy
Publikoval(a): Makaveli, 23.4.2023
Přečteno (86x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, děda včela, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti