Chůze
Chůze
Mezi kameny
mlýn...
Semlel života tmel
nešťastného dětství
a dospívání
Za
pozdního slunce
procitám
a ptám se
lidí, přátel
kam jít
kam
Ve dnech, rocích bolestí
se těžko běhá
i po ranní rose
jenž něžně nohy nese
a těžká je má chůze
i v té největší
života kráse
Publikoval(a):
kopretina7777, 22.4.2023