Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TELEGRAM

TELEGRAM

Tisíc vlasů jeden cop
Miluji tě lásko stop
Zmizelas mi bůh ví kam
Proto píšu telegram

Ač je strohý jen pár slov
Nabízí ti střechu krov
Obvodové zdivo k tomu
Okna dveře klíč od domu

Tisíc vlasů druhý cop
Vrať se zpátky lásko stop
Vzalas srdce vezmi zbytek
Snubní prsten a houf kytek
Publikoval(a): valachia, 14.4.2023
Přečteno (19x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti