Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bůh

Bůh

Cesta mé víry je propletena radostí i smutkem
však neodvrátíš se ode mne žádným mým skutkem.
Tak přes veškerou bolest kráčím dál
neb dal jsi mi vůli, abych se nevzdával.

Přes potoky slz, přes hory ledu
skrz smutku tvrz a metry sněhu,
skrz ohnivý kruh, nebo temnot údolí
můžu jít, neb nic mne nebolí.

Protože ty jsi se mnou
protože nejdu sám,
protože tvá vůle
mi dává sílu jít dál.
Publikoval(a): Cori, 13.4.2023
Přečteno (50x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 20 stránek.
roboti