Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tichá píseň andělů

Tichá píseň andělů

Píšu píseň
tichých andělů
co umírají
v zimě a šeru

Andělové krásnou
píseň pějí
vlídným
duši nosí
sdělí tajemství
a křídla letí

Bojí se, zimy srdcí
a temných zákoutí

Dech tají
a života trní
se strachují
když jsou k nim krutí

Upsínají
dech tají
mají strach
v temnotách

V temnotách
umírají
stíny je děsí
třesou se zimou srdcí

S dobrem ožívají
rostou
a letí
Publikoval(a): kopretina7777, 11.4.2023
Přečteno (25x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti