VĚJÍŘ
VĚJÍŘ
Kde není slunce
Tam chodí lékař
Namísto léků
Celou mě svlékáš
Úplně donaha
A snad ještě víc
Třesu se chvěji
Jako ten vějíř
Touhou se rozevřu
Budu tě ovívat
A půjdu ti vstříc
Milování
Kde není slunce
Tam chodíš ty...
Publikoval(a):
valachia, 10.4.2023