POVAHA
POVAHA
Zase prší přímo chčije
Není ani kam se schovat
Spousta lidí neví čí je
Natož jak se slušně chovat
Zase prší přímo chčije
Žádný pes co by byl venku
Neschováš a nezakryješ
Svou povahu pod pláštěnku
Zase prší přímo chčije...
Publikoval(a):
valachia, 9.4.2023