Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květ na sněhu

Květ na sněhu

Maminko
si růže divoká
krásná
vlídná
hodná
milá

Vidíš srdcem
já to vnímám
úsměv na duši mám

Pamatuješ na květ
v zimě?
Zářil celý červení
mě uchvátil
Já květ položila na sníh
by zdobil to bělostné mámení
byl tak překrásný
ty jsi květ vzala
domů
dala mu vázu a vodu
jakou máš v srdci krásu
Publikoval(a): kopretina7777, 8.4.2023
Přečteno (31x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti