Chci být tvůj cit
Chci být tvůj cit
Jsem nic
jsem prach
jsem že života strach
Láska vhodná k žití
dá slunce
které navždy svítí
Jsem sen
v lásce den
Už nechci býti
prach a strach
potřebuji být
TVŮJ cit
který ukáže žít
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.4.2023