Gothická víla
Gothická víla
Cítím horký polibek
chci líbat tvoji tvář
tančit s tebou černý sabat
odložit svatozář.
Jsi má gothická víla
mé temné prokletí
utajený anděl noci
žhavé vzplanutí.
Zbožňovaná lásko
z hrobu přicházíš
na tvém těle krajky černé
když svůj šat odložíš.
Jsi tajemná a svůdná
když se nahá procházíš
pokojem kde rakve
jsou nám ložem svatebním.
Publikoval(a):
Cori, 6.4.2023