Křišťálové naděje
Křišťálové naděje
Na prameni
had
prý už mě nemáš rád
Had
ovinul celý tok
a přesměroval
jinam
náš cit
Tak nech to být
já chci jít
do duhy
mámení
svobody
A přec
hada zabijeme
a duše vykoupíme
spolu
A pramení
voda
křišťálových nadějí
a my jsme už trochu jiní
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.4.2023