MÍČ
MÍČ
Otáčíš se ke mně zády
A odcházíš lásko pryč
Dívám se ti na pozadí
Podobu má jako míč
K přemýšlení mě to nutí
Zda je správně nafouknutý
Pevný pružný akurát
Jak má být a jak mám rád
A tak dle návodu
Nezbývá mi nežli jít se
Moje milá přesvědčit se
Publikoval(a):
valachia, 3.4.2023