Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nový list

Nový list

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Vzpomínky bolavý

Zapomenout
spálit list
co bolí číst
avšak
mnohé ve mě zanechal
avšak
žiji
píšu osud dál

Osud bral
i dával životem
mával

Když se jinak dívám
na ten list
už ho nechci číst

Za dveřmi kopky
duše
svítí slunce
létají andělé s květy
a já to duše slunce
chci přečíst

Nový list
ano
už chci číst
jen
nový list
Publikoval(a): kopretina7777, 2.4.2023
Přečteno (24x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti