Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpátky k sobě

Zpátky k sobě

Místo mraků vidím oblaka
Nešťastná nedělní rána
Se třpytí jak bujná zahrada
Mlhu vdechla jsem
Poslední znaménka zlosti
Aby mi ze srdce odvála
Déšť nese slzy radosti

Dům na mě kýchá přátelsky
Těší mě obyčejné činnosti
Vím jaké štěstí mám
Když mi byl pred lety dán Boží dar
Vidět svět zas tak
Jak jej od malička znám
Publikoval(a): NikiD, 2.4.2023
Přečteno (30x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, koiška, Mirastus, valachia

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti