Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PAMPELIŠKY

PAMPELIŠKY

Přišel čas smetánky do věnců splétat
Pouštět je po vodě ať mohou plout
K mládencům od dcery začala vzkvétat
Za pár let opustí náš rodný kout

Přišel čas smetánky na stonky pískat
Tak jak to dělává muž nebo kluk
Dovádět hrát si a přitom výskat
Od svého dětství bez proluk

Přišel čas smetánky do vázy dávat
Vždyť pro mě kytek nebývá dost
Nežli se probudím a budu vstávat
Nejenom z lásky ale i pro radost

Přišel čas pampelišek...
Publikoval(a): valachia, 1.4.2023
Přečteno (24x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti