AFRIKA
AFRIKA
Anotace: o čápech a tak...
Jaro komín hnízdo čapí
Od zobáků klapy klapy
Staří venku doma mladí
Holátka co křičí hlady
Sehnat jídlo to dá práci
Neustále se k nim vrací
Celé dny než budou zticha
Nakrmená jejich břicha
Podzim komín hnízdo čapí
Osiřelo déšť ho skrápí
Vyrostli a odletěli
Na zimu pryč tak jak měli
Za teplem i s rodiči
Až do země opičí
Publikoval(a):
valachia, 28.3.2023