Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nova efekt

Nova efekt

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: K čemu vedou lekce ENG :D

Svět už nehoří
ani se netopím.
Zdi se tu neboří
a já to nehrotím.

Bylo už líp
a bude hůř.
Tak ani píp
osud má nůž.

Už bylo hůře
a bude i dobře.
Tvé noční můře
už zavřeš dveře.

Vždyť o nic nejde
svět byl a bude.
Co na tom sejde
však něco zbude.

Včera jsi hořel
teď jen dýmáš.
Radši bys shořel
už to tak mívaš.

Včerejší zlato
není dnešní meď.
Tak neplač tu, zlato,
kupředu klidně hleď.
Publikoval(a): eurius, 25.3.2023
Přečteno (25x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti