Uvnitř nás
Uvnitř nás
Anotace: Když nesu svůj osud
Za grimasami
děje duše
zračíc se v nás
osud dále píše
Osud napoví
že nejsme tuctoví
že i nás
svíral pláč
Je tajemstvím bolavým
proč vše
nevyzradí tvář
co v temnotách
se koupala
teď má svoji zář
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.3.2023