RYBIČKA
RYBIČKA
Tvé nohy propletu s mýma
Venku je sychravo zima
Obejmu rukama a přitisknu ret
Polibky všude namísto cigaret
Tvé nohy propletu s mýma
Pryč budou neduhy rýma
Neb lásce stačí i chvilička
A budeš zdravá jak rybička
Publikoval(a):
valachia, 25.3.2023