PETRKLÍČE
PETRKLÍČE
Široširým krajem
Země dýchá jarem
Na nebe se slunce vrací
Jako z dálky tažní ptáci
Zmizel sníh a led je tenký
Rozkvétají prvosenky
Do kytičky jenom pro ni
Natrhám je medem voní
Sladce jako ty...
Publikoval(a):
valachia, 24.3.2023