Vidím dobře?
Vidím dobře?
Anotace: Někdo má růžové brýle, někdo je slepý a někdo...
Sedím a divím se,
co se to děje,
že každý kolem
jen křičí a kleje?
Sedím a přemýšlím,
kde jsou ty časy,
v kterých si lidi
navzájem nervali vlasy.
Sedím a hledám
nějakou úctu,
kterou asi nemá
tahle banda tupců.
Sedím a vidím,
že nic není svaté...
Všechno kolem
mě už nějak mate...
Jsem z toho zmatený
a vážim si lidí,
kteří konají dobro,
i když zlo je šidí.
A tak sedím a čekám,
co se ještě stane
přičemž zoufale doufám,
že mě můj zrak klame...
Publikoval(a):
Meto, 20.4.2011