Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Možná se vrátí

Možná se vrátí

Máš před sebou čistý list
nádech a výdech v ozvěnách
a možná taky tak trochu strach
kdo verše tvé bude číst

Láskou bolavá slova
a dávné sny a stýskání
tiskneš si zas a znova
jak střípky naděje do dlaní

Ta láska tvá tvoje prokletí
vždy v srdci něco zanechá
v touze po jejím objetí
snad povzdech smutného člověka

Ještě není slyšet
ještě tam vítr vane
neptej se a neměj strach
možná přijde po špičkách
láska sedmikrásek
poznáš když se to stane
Publikoval(a): koiška, 22.3.2023
Přečteno (51x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Lipová, Bezhlavý rytíř, Klarineb, Mirastus, děda včela, Kytka62, Psavec, MIDAZLU

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti