Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MÁ PÍSEŇ PRO DUŠI

MÁ PÍSEŇ PRO DUŠI

zastavím se jako strom a zaměřím se na větve
vyrobím listy si na paži
a prorostlé kořeny z chodidel v teple

svoje geny na kytary...za světla
prohřívám akordy
aby na omak rozkvetla
má píseň pro duši

tolik krásy z oken ve mě
tolik nejistoty co se tváří někdy temně
a když se schovával do korun bez tíhy
pořád mu hvězdami na cestu svítily

jako proslov co tají dech činem až za větou
s ledovým klidem mnou laskavě zatřepou
a pozvou mě na vrchol nalepit plakáty
podpořit na oko ztracené návraty
Publikoval(a): Martin Havlíček, 21.3.2023
Přečteno (96x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, J.F.Julián, Psavec, Klarineb

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti