Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Díky

Díky

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: Všem vám, lidé, děkuji!

Díky

Takže jak to vidím?
Za sebe se stydím!
Slušnost nemám v malíčku,
provokuji k políčku.

Všem vám lidé děkuji,
než se odtud zdekuji.
Společnost je spolek lidí,
kteří nyní třídy vidí.

Kdo jsi hloupý na práci,
nedělej si legraci,
když se svalíš nebo zlámeš kosti
nauč se všem děkovati dosti.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 21.3.2023
Přečteno (68x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti