Beznaděj
Beznaděj
Anotace: Musím být kvůli rizikovému těhotenství doma a tak často klesám na mysli
Tam v beznaději smířená
v troskách vah
co jim nezáleží
co naváží
Ale stále vidím
hvězdný prach na řasách
Ještě dýchám
ještě vnímám
ač málo usiluji
abych
přez zimu duše žila
I přes led musím usilovat
že
budu znovu létat
Začalo jaro
včera
a já snad poletím
znova
s motýli po louce
v naději
že létat smím
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.3.2023