MĚNA
MĚNA
Má láska k tobě je mojí měnou
Více než pevnou a neproměnnou
Oproti koruně na burze pád
Já tě mám stále a ještě víc rád
Má láska k tobě je mojí měnou
A není důvod procházet změnou
Tvá obuv večer vedle mých bot
Stačí že svět je plný nejistot
Publikoval(a):
valachia, 20.3.2023