Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přála bych si

Přála bych si

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: A tak píšu po dni bolestí, v optimistické noci

Přála bych si
déšť
by napršel místo slz

Aby kapky
nappršely do dlaní
a nesly svítání

Aby bezesné noci
byly naplněny nadějí

Manžela
kterého mám
aby pořád mě
jak princeznu miloval

Syna
kterého čekám
aby se mu podobal

Přála bych si
zvířátka kolem sebe
navždy kolem mě
ukazují nebe

A radost kterou stále mám
i když v duši často umírám
abych měla
až půjdu
poslední cestou
ke hvězdám
Publikoval(a): kopretina7777, 19.3.2023
Přečteno (21x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti