Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztrácí se

Ztrácí se

Ve sledu dnešních všedností,
prožitků, vjemů i pojmů,
z nichž se stávají přednosti,
ze všech těch nabytých dojmů.

Pod nimi svou cenu zvedá,
v pojmech, v nichž se neztrácí.
Ve snaze však činům běda,
v roli jen spíše hledací.
Publikoval(a): Litarts, 19.3.2023
Přečteno (45x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti