PIETA
PIETA
Kolik je andělů na božím světě
Každý má jednoho dva nebo tři
I přesto stane se a pak při pietě
S bolestí v zármutku slzami nešetři
Kolik je andělů na božím světě
Určitě bude jich více než dost
Na rakvi kytice už nikdy nerozkvete
Vzpomeňte na mě si ale žijte pro radost
Publikoval(a):
valachia, 19.3.2023