JEŘABINY
JEŘABINY
V bdělém stavu nebo v snách
Milovat se v peřinách
Bez letadel na letišti
V ložnici ve chvilce příští
V bdělém stavu nebo v snách
Tvář i tělo zdobí nach
Přestože své touhy znají
Pokaždé vždy zčervenají
Bůh ví
Pročpak se to jenom děje
Jak ty
Jeřabiny u ranveje...
Publikoval(a):
valachia, 18.3.2023