Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zavonělo jaro

Zavonělo jaro

Zavonělo jaro
slunce
a vlídno

A vánek mírný
si s květy pohrává

A láska všude
a dobrá nálada
kvete v nás

Jara naděje
slunce
nás zahřeje
a duše, srdce vykvete
Publikoval(a): kopretina7777, 17.3.2023
Přečteno (115x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti