Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracená

Ztracená

stin Básně » o Životě

Anotace: bloudím životem a nevím kudy kam.

Ztracená v sobě, v bytí, ve snech,
bloudím životem a nevím kudy kam,
před světem a před sebou utíkám
a pomalu dochází mi dech.

Lapám po vzduchu jako tonoucí v oceánu
nemůžu dýchat a propadám se dolu
kdybychom aspoň byli spolu
měla bych chuť žít
a dál snít
o lásce
.
Publikoval(a): stin, 12.3.2023
Přečteno (72x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Mirastus, MIDAZLU

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti