Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Březnová

Březnová

Březen už pomalu svléká zimní chlad
tančícím deštěm vpíjí se do zahrad

dechem jara rozfouká závěje
křehkým sněženkám lístky zahřeje

panáček v cylindru za svítání
smutně vyhlíží chvíle tání

tak naposledy asi
malířka zimní krásy
než ledy se zachvějí
vkreslí mu do očí
modravou naději
Publikoval(a): koiška, 12.3.2023
Přečteno (35x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Makaveli, Klarineb, Lugilla, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti