Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dokud jsou tu

Dokud jsou tu

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Každý dělá chyby a ty pak bolí...

Zranili jsme srdce
tolik vše bolí
bolestná muka
co jsme zavinili

Když jsme nechtěli
být si krvaví
zrádci srdcí
bolavých

Problémy hořeli
a my boj nezvládli
a srdce ranili
bolaví
nešťastní
smutní

Kdo napraví
bolesti a křivdy
naše
viny

Nepochopení našich světů
važme si blízkých
dokud jsou tu

Odpuštění rozlilo se krajem
jako voda
žíznivým darem
Publikoval(a): kopretina7777, 7.3.2023
Přečteno (48x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti