Smutný koala
Smutný koala
Anotace: Přidávám jednu hříčku, která snad může pobavit některé čtenáře. Doufám, že ostatní se moc nerozlobí na dědu neposedu.
Na okno mi kdosi klepe
prosím, pane, otevřete
smutný život vedu sám
je to bída povím vám
Vy tu máte štěstí více
prý tu řádí koalice
já bych také jednu chtěl
jako poklad bych ji měl
Nevím, co je v Praze láká
já se změnil na tuláka
zrada je to nemalá
smutný je moc koala
Publikoval(a):
Psavec, 5.3.2023