PADESÁT ODSTÍNŮ ŠEDI
PADESÁT ODSTÍNŮ ŠEDI
Zaváže ti oči páskou
Ať už rub anebo líc
Důkladně a přesto s láskou
Neuvidíš vůbec nic
Zaváže ti oči páskou
Tma probouzí fantazii
Milenec pod černou maskou
Není čas na poezii
Všechny ženy to už vědí
Padesát odstínů šedi
Publikoval(a):
valachia, 5.3.2023